Robottitarttujat / Palletointi / Kuljettimet

DESTACO osana DOVER-konsernia on maailman johtava korkeasuorituskykyisten automaatio-, kiinnitys- ja kauko-ohjattujen järjestelmien suunnittelija ja valmistaja. DESTACO palvelee asiakkaita perinteisessä konepajateollisuudessa, auto-, lääke- ja pakkausteollisuudessa, avaruusteollisuudessa sekä ydinvoima-alalla.

Destaco valikoima
DESTACO Products Overview
Robottitarttujat ja imukuppitarttujat
DESTACO Robohand automation
DESTACO Robohand visual selection guide
Robohand adapter mounts
Robohand adapter mounts
DESTACO Imukuppitarttujat
End effectors
End effectors
Palletointiratkaisut, kuljettimet
DBG Bag gripper palleting solutions
DBG Bag gripper palleting solutions
Palletointi
Palletointi
Precision indexing
Precision indexing
www.destaco.com

Robottikarat / Paineilmamoottorit

mannesmann demag robottikarat ja moottorit

Mannesmann Demag on saksalainen paineilmatyökalujen valmistaja. Valikoimassa mm. hiomakoneet, iskuvasarat, hydropulssivääntimet, momenttivääntimet, sekä automaatiotuotteet kuten robottikarat ja paineilmamoottorit. Robottikaroja on useisiin eri kohteisiin kuten purseenpoistoon, hiontaan, harjaukseen, viilaukseen jne. Paineilmamoottoreita voi hyödyntää koneenrakennuksena kiinteänä osan konetta tai lisälaitteena automaatiossa tai robottisovelluksissa. Tutustu tuotteisiin MD kotisivuilla. Ajantasainen valikoima, tekniset tiedot ja 3D mallit ladattavissa kaikista tuotteista.

Robottitarttujat / Nollapistekiinnittimet

RÖHM automaatiotuotteiden valikoimassa 2- ja 3-leukaiset robottitarttujat, synteettiset tarttujat pienille ja herkille työkappaleille sekä EASYLOCK- nollapistekiinnitinjärjestelmä. Röhmin muu tuotevalikoima koostuu laadukkaista kiinnittimistä koneistukseen, mm. sorvinistukat, koneruuvipuristimet ja keskiö- sekä vetokärjet sekä poraistukat.

Röhm Automaatioesite
Röhm Automaatio
Röhm Automaatio
www.roehm.biz

Tarttujat / Merkkaus / Puhdistus

AMF tarttujien avulla miehittämätön tuotanto onnistuu nykyisiä resursseja hyödyntäen ilman robottia. Tarttuja sijoitetaan työstökoneen työkalumakasiiniin. Tarttuja kutsutaan makasiinista karalle ja sen avulla työkappaleet voidaan siirtää paletilta kappaleenkiinnittimelle ja takaisin.

AMF merkkaustyökalut mahdollistavat nopean merkkaukseen työstökoneessa ilman lastuamista. Laadukas merkkausjälki myös epätasaisille pinnoille.

AMF puhdistustyökalu poistaa lastut kappaleista ja puhdistaa kiinnittimen automaattisesti.

Tarttujat
AMF Tarttujat
AMF Tarttujat
Merkkaus- ja puhdistustyökalut
AMF Merkkaus- ja puhdistustyökalut
AMF Merkkaus- ja puhdistustyökalut
Verkkokauppa - Puhdistustyökalut
www.amf.de